Català acusa Ribó de "fugir els dies més assenyalats de València, com en la Verge"

La candidata a l'Alcaldia de València insisteix amb "retirar les subvencions a les entitats que no respecten les senyes d'identitat valencianes"
12 maig 2019 20:05h
Català acusa a Ribó de "fugir els dies més assenyalats de València, com en la Verge, la Setmana Santa Marinera, Sant Vicent o el Corpus".

VALÈNCIA. La candidata del PP a l'Alcaldia de València, María José Català, ha manifestat aquest diumenge que la ciutat "mereix un govern compromés amb les seues tradicions i història" i que la defensa i protecció "de les seues festes i tradicions és una obligació ineludible de qui ostente la màxima representació de la ciutat com a alcalde o alcaldessa".

Català ha expressat, en el dia de la patrona de València, que el programa en el qual es presenta a les pròximes eleccions municipals "reflecteix un compromís clar amb les nostres arrels com a poble, amb les nostres festes, història i tradicions", ha assenyalat en un comunicat.

Entre les propostes ha destacat que si és elegida alcaldessa "l'Ajuntament no donarà subvencions a entitats que no respecten la Constitució, l'Estatut d'Autonomia de la Comunitat Valenciana i les senyes d'identitat dels valencians".

També ha ressaltat que amb el PP en l'Alcaldia "la Senyera tornarà a entrar a la catedral per a retre'm homenatge el 9 d'Octubre en què commemorem la fundació del Regne de València". "El nostre compromís amb les tradicions i festes serà una prioritat en la nostra gestió a l'Ajuntament, per això proposem incrementar la col·laboració i les ajudes que reben les entitats culturals i festives de la ciutat que les impulsen", ha ressaltat

No obstant això, Catalá ha lamentant que l'alcalde de la ciutat, Joan Ribó, "no protegisca i defense les festes i tradicions", "com ho demostra el fet que fuig de la seua funció com a alcalde els dies més assenyalats de València com en la Verge, la Setmana Santa Marinera, Sant Vicent o el Corpus".

next