El carnestoltes de Pego i el de Vinaròs, protagonistes de la programació d'À Punt

La televisió pública emetrà aquest divendres el programa 'À Punt directe' des de la localitat de la Marina i dissabte oferirà un especial des de la localitat del Baix Maestrat
22 febrer 2019 10:01h
La televisió d'À Punt emetrà en directe la Gala de les Reines del Carnestoltes de Vinaròs. / TURISME COMUNITAT VALENCIANA

VALÈNCIA. Els carnestoltes seran aquest cap de setmana protagonistes de la programació d'À Punt Mèdia. Així, la cadena pública ha preparat dos programes especials per a cobrir els carnestoltes de Pego (la Marina Alta) i Vinaròs (el Baix Maestrat), dos dels pobles del país on té més arrel aquesta festa popular.

El primer d'aquests programes serà el magazín À Punt directe, que aquest divendres es trasllada a la localitat de Pego per a retransmetre un especial amb motiu del carnestoltes. El magazín, que començarà a les 17.00 hores, retransmetrà el pregó. El pregoner serà també una cara coneguda d'À Punt ja que el xef Jordi Morera, presentador del programa El xef a casa, serà l'encarregat de donar el tret d'eixida a les festes.

Dissabte, 23 de febrer, la televisió d'À Punt retransmetrà, a partir de les 21.40 hores i durant tres hores, la Gala de les Reines del Carnestoltes de Vinaròs. L'acte estarà copresentat per la periodista Belén García, reportera del programa Terra Viva, i pel comentarista Raül Piñana. Tots dos estaran acompanyats de Marcela Sospedra i Sergi Beltran, dissenyadors de vestuari, i Ruth Causape, exreina del Carnestoltes.

A més, la ràdio d’À Punt també ha previst una programació especial amb motiu de la festa més popular del mes de febrer. El magazín Al ras s'emetrà el dimecres 27 de febrer des de Pego.

next