El cap de setmana comença amb probabilitat de tempestes a les comarques del nord

Morella registrarà les temperatures més baixes amb temperatures màximes de 25 graus i mínimes de 12
27 juliol 2019 10:44h
La màxima més elevada seran els 37 graus d'Oriola (el Baix Segura) i d'Elx (el Baix Vinalopó). / EUROPA PRESS

VALÈNCIA. El cel estarà poc nuvolós, amb intervals de núvols baixos al matí en punts del litoral valencià aquest dissabte, encara que cap al nord, a la vesprada, augmentaran els núvols i fins i tot hi haurà probabilitat de ruixats i tempestes, preferentment a les comarques del nord.

Segons la predicció de l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), s'esperen temperatures mínimes sense canvis o localment en descens a l'interior nord; i màximes en ascens i significativament altes al litoral, tot i que cap al nord les temperatures aniran en descens, especialment cap a l'interior.

La màxima més elevada seran els 37 graus d'Oriola (el Baix Segura) i d'Elx (el Baix Vinalopó), mentre que la més baixa seran els 25 de Morella (els Ports). També la capital dels Ports registrarà la mínima més baixa, amb tot just 12 graus; mentre que Oriola, junt amb Dénia (la Marina Alta) i Gandia (la Safor), registrarà la mínima més alta, amb 22 graus.

Quant a València, el termòmetre oscil·larà entre els 21 de mínima i els 34 de màxima; a Alacant hi haurà 20 de mínima i 36 de màxima i a Castelló de la Plana, 20 de mínima i 31 de màxima. El vent bufarà de component oest fluix i augmentarà a partir del migdia a moderat.

next