El cap de setmana acaba amb màximes de 30 graus i amb probabilitat de pluja a les comarques del sud 

L'Aemet preveu que Requena registre la temperatura mínima més baixa de diumenge, amb 15 graus
25 agost 2019 10:56h
València i Castelló de la Plana tindran una màxima de 30 graus. / EFE

VALÈNCIA. El País Valencià encara diumenge sense canvis significatius de temperatures, malgrat que en la meitat sud no es descarten ruixats ocasionals a la vesprada, segons la predicció de l'Aemet.

Així, en el cel de la meitat sud hi haurà boires i intervals de núvols baixos matinals i nuvolositat d'evolució diürna, sense descartar ruixats ocasionals a la vesprada. En la meitat nord, cel poc nuvolós o sense núvols. Bufarà vent de l'est i sud-est fluix amb intervals de moderat.

Les temperatures no registraran canvis importants. València i Castelló de la Plana tindran una màxima de 30 graus i una mínima de 20 i 19 graus, respectivament. Per part seua, la ciutat d'Alacant espera aconseguir els 29 graus i no baixarà dels 21.

Quant a la resta del territori valencià, els termòmetres comptabilitzaran màximes de 28 i 30 graus. La mínima més fresca serà la de Requena, amb 15 graus, seguida d'Ontinyent i Alcoi, de 16 graus. En general, el mercuri no baixarà dels 18 i 20 graus.

En aquest context, el nivell de preemergència per risc d'incendis forestals és alt a l'interior sud de la demarcació de Castelló, l'interior de la de València i en el nord de la d'Alacant, i baix-mitjà en la resta del territori.

next