Cantó retreu a Bonig que menyspree Ciutadans demanant un cara a cara amb Puig

El candidat de Ciutadans no entén el sentit del debat entre dos partits que "s'han posat d'acord per a mantindre privilegis de la classe política"
12 març 2019 12:50h
Cantó ha assenyalat que "tant PP com PSPV han impedit l'eliminació d'aforaments que proposa Cs". / CIUTADANS

VALÈNCIA. El candidat de Ciutadans a la Presidència de la Generalitat, Toni Cantó, ha rebutjat el debat cara a cara entre PP i PSPV plantejat per la candidata popular, Isabel Bonig, i ha lamentat que "el bipartidisme valencià no s'ha assabentat que hi ha una nova realitat política a Espanya i en la Comunitat Valenciana".

"No entenem el sentit que debaten cara a cara dos partits que s'han posat d'acord per a mantindre privilegis de la classe política i han bloquejat reformes clau per a la regeneració democràtica", ha afegit Cantó en un comunicat.

Així mateix, ha assenyalat que "tant PP com PSPV han impedit l'eliminació d'aforaments que proposa Cs, eviten les compareixences dels seus dirigents per corrupció i no han aconseguit culminar una reivindicació històrica per als valencians com és el nou model de finançament autonòmic".

"Per si tot això no fora suficient, parlem de partits que, en alguns casos, ja han sigut condemnats per corrupció, com el PP, i, en uns altres, com el PSPV, estan sent investigats per presumptes irregularitats en el seu finançament, un tema sobre el qual encara han de donar moltes explicacions", ha conclòs Cantó.

next