Cantó creu que Ciutadans està "a punt de desbancar el tripartit valencià"

El candidat de la formació taronja critica que el CIS està "polititzat" i "ha caigut en el major dels descrèdits"
11 abril 2019 17:21h
"Estem desitjant que Albert Rivera arribe al govern d'Espanya", ha dit Cantó. / CIUTADANS

VALÈNCIA. El candidat de Ciutadans a la Generalitat, Toni Cantó, ha afirmat aquest dijous que el Centre d'Investigacions Sociològiques (CIS) no "pot ocultar" que la seua formació està "a punt de desbancar i de rellevar el tripartit valencià", al mateix temps que ha considerat que és "una llàstima que un lloc tan important com el CIS haja sigut pres pel 'sanchisme'".

Per a Cantó, "ni tan sols el CIS polititzat de [el president del Govern] Pedro Sánchez i [el director de l'entitat] José Félix Tezanos pot ocultar que Cs continua creixent". Així s'ha manifestat en declaracions a la premsa abans d'un acte organitzat per la Coordinadora Valenciana d'ONGD i després de conéixer l'enquesta del CIS per a les pròximes eleccions autonòmiques del 28 d'abril.

El candidat de Ciutadans considera que el CIS "ha caigut en el major dels descrèdits" i ha manifestat que "allí on ha d'haver tècnics i un bon sociòleg, no ha d'haver-hi gent convertint això en un 'quiosquet' de polítics afins".

"Estem desitjant que Albert Rivera arribe al govern d'Espanya per a, entre altres coses, desmuntar la cuina a Tezanos i al senyor Sánchez", ha asseverat el candidat autonòmic.

next