La candidata del PP a l'Alcaldia de Castelló de la Plana denuncia una pintada "intimidatòria" a sa casa

Begoña Carrasco interposa una denúncia davant la Policia Nacional
22 maig 2019 12:49h
Fins ara les pintades havien aparegut en les tanques publicitàries de la campanya electoral, però en aquesta ocasió han sigut a la porta del domicili de la candidata popular. / FB BEGOÑA CARRASCO

CASTELLÓ DE LA PLANA. La façana del domicili de la candidata del PP a l'Alcaldia de Castelló de la Plana, Begoña Carrasco, ha aparegut aquest dimecres amb una pintada "intimidatòria" amb la frase "Puta facha" [en castellà] i dos llaços grocs. 

Carrasco ha informat d'aquest fet en el seu perfil de Facebook, en el qual ha reiterat que no s'acovardirà malgrat les "amenaces, insults i pintades".

La candidata ha dit que cap persona, "pense el que pense, es mereix això a la porta de sa casa" i s'ha preguntat: "Com explique això a la meua filla quan la duga al col·legi?".

Segons fonts del partit, és la quarta vegada que es produeix un atac contra la candidata popular. Fins ara les pintades havien aparegut en les tanques publicitàries de la campanya electoral, però en aquesta ocasió han sigut a la porta del seu domicili.

Carrasco ha interposat una denúncia davant la Comissaria de la Policia Nacional i ha manifestat: "No seran els radicals independentistes d'extrema esquerra qui ens desvien del nostre full de ruta per a retornar la llibertat i una convivència pacífica a la ciutat de Castelló".

"A cada colp i amenaça que rebem contestarem amb més propostes, més llibertat, més democràcia i, sobretot, amb més ganes de continuar treballant per Castelló i pels castellonencs", ha asseverat.

La candidata, a més, ha assenyalat els "grups d'extrema esquerra i radicals que representen i actuen a la ciutat en nom dels independentistes".

next