La campanya de micromecenatge de les Moles arriba a l'objectiu desitjat 15 dies abans de la seua finalització

La Coordinadora ha afegit una recompensa per a les organitzacions socials, sindicats, ONG i fundacions que vulguen aparéixer en els crèdits dels vídeos que s'editen
3 desembre 2019 18:25h
COORDINADORA PER LA PROTECCIÓ DE LES MOLES

VALÈNCIA. La Coordinadora per la Protecció de les Moles va iniciar al novembre una campanya de micromecenatge per a fer front a les despeses de la campanya publicitària destinada a sensibilitzar la ciutadania i a pressionar les institucions sobre la necessitat de protegir aquest espai natural de Paterna. 

L'objectiu era aconseguir 3.000 euros per a la realització de vídeos explicatius dels valors mediambientals de les Moles així com els efectes que comportaria la construcció del megacentre comercial d'Intu, Puerto Mediterráneo. Amb aquests vídeos també es pretén promoure els usos actuals com ara crossfit, running, BTT, senderisme i passeig de mascotes, que ja apareixien en el pla d'usos que la Coordinadora va realitzar en col·laboració amb associacions de tota mena del municipi de Paterna.

En la campanya de micromecenatge, la Coordinadora ha afegit una recompensa per a les organitzacions socials, sindicats, ONG i fundacions que vulguen aparéixer en els crèdits dels vídeos que s'editen i afermar així el seu compromís amb el paratge natural, el comerç i l'economia de la comarca.

Per a la Coordinadora, el suport popular rebut tant en la campanya de Verkami, que ja ha assolit l'objectiu desitjat, com en la 'bellotada' i en la realització de vídeos per part de la ciutadania, hauria de servir perquè l'administració autonòmica prenga cartes en l'assumpte i bandege definitivament el projecte, que considera exclusivament especulatiu, de la multinacional britànica. 

next