La campanya de micromecenatge per a finançar el recurs contra la ZAL aconsegueix més d'11.000 euros

L'alcalde pedani de la Punta, Ignasi Vázquez, aporta els 1.700 euros que rep pel càrrec
6 abril 2019 14:27h
La plataforma demana "sentit comú" perquè s'ature la ZAL de la Punta. / EFE

VALÈNCIA. La ciutadania ha finançat amb més d'11.000 euros el recurs contenciós administratiu que la plataforma 'Horta és futur, no a la ZAL' va interposar contra el pla especial de la Zona d'Activitats Logístiques del port. Així, aquest col·lectiu explica que ja s'ha assolit l'objectiu mínim per a la primera ronda de Goteo –una plataforma de micromecenatge– i que ara comença una segona ronda en la qual hi ha 40 dies més per a col·laborar.

L'última aportació, segons destaquen, l'ha feta Ignasi Vázquez, alcalde de la Punta i militant de Compromís, qui ha donat els 1.700 euros rebuts per raó del seu càrrec, tal com va prometre.

Davant la publicació dels plecs de condicions de València Plataforma Intermodal i Logística (VPI) per començar "immediatament" amb la comercialització de les parcel·les de la ZAL, la plataforma demana "sentit comú" i "la coherència de les persones, associacions socials i polítiques que entenen l'interés general que té aturar la ZAL a la Punta".

"Ha quedat demostrat que la campanya judicial té el suport del veïnat de València", afegeix la plataforma, i remarca que "aquest veïnat, que fa 45 anys va aturar les desfetes del Saler i del riu, reclama una altra oportunitat per a la Punta que la impotència dels governs actuals no ha fet possible".

next