Camarena obri un espai efímer dedicat a la coca al Mercat de Colom de València

L'objectiu del restaurant és convertir-se en un laboratori per a investigar i desenvolupar un nou concepte creatiu d'aquest producte valencià
13 agost 2019 13:01h
El xef vol indagar en la seua visió personal del món de la pizza i la coca. / EFE 

VALÈNCIA. El cuiner Ricard Camarena obrirà el pròxim 20 d'agost Coca Loca, un nou restaurant efímer que pretén ser banc de proves i experiments des del concepte de la tradicional coca valenciana. El restaurant estarà ubicat en l'espai Ricard Camarena Lab, situat al Mercat de Colom de València. 

Segons ha assenyalat Camarena en un comunicat, "la idea és desenvolupar un concepte creatiu en què damunt de la massa puguem trobar les idees i ingredients que usem als nostres altres restaurants. Així doncs, estarà present tant l'horta com el Pastrami, però en un context i un registre nous per a nosaltres fins al moment".

"No pretenem fer coques ni pizzes com les que estem acostumats, de manera purista. Coca Loca naix amb la idea d'indagar en la nostra visió personal del món de la pizza i la coca sota un prisma totalment informal i un tiquet popular", ha destacat Camarena.

El xef valencià ha anunciat que "tant en l'apartat d'entrants com en el de les postres, mantenim la idea de desenvolupar nous formats i de revisar els que ja tenim, i tot en un entorn tremendament relaxat i desinhibit, però sense perdre de vista qui som".

Des que al novembre el seu restaurant Ricard Camarena va ser guardonat amb la segona estrela Michelin, Camarena ha decidit començar aquesta nova aventura de manera temporal, que serà una cosa completament diferent al que havia fet fins ara, segons ha declarat, però "amb la força de la meua marca personal".

Coca Loca serà un concepte amb picades d'ullet a la cultura gastronòmica mediterrània, però "sense regles ni prejudicis", segons paraules del xef. A causa de la seua naturalesa casual, serà un lloc on no serà necessari reservar i estarà obert els set dies de la setmana, ha confirmat el cuiner.

next