La cadena Hilton aterra a Alacant amb l'hotel Casa Alberola

L'establiment tindrà 46 habitacions, i un restaurant i un bar tant per a hostes com per als visitants de la ciutat
30 maig 2019 18:12h
L'hotel 'boutique' és fàcilment recognoscible per la seua torrassa i està situat al passeig marítim de la ciutat. / WIKIMEDIA COMMONS

ALACANT. L'hotelera Hilton ha signat aquest dijous un acord de franquícia amb Balazs Companie per a obrir l'hotel Casa Alberola a Alacant, de Curio Collection by Hilton, a finals d'aquest any.

Dissenyat per l'arquitecte local José Guardiola Picó, Casa Alberola, d'estil neoclàssic i amb influències que recorden la tradició marítima i la cultura mediterrània d'Alacant, va ser construïda el 1894.

L'hotel boutique és fàcilment recognoscible per la seua torrassa i està situat al passeig marítim de la ciutat. Amb vistes a la Marina Esportiva del Port d'Alacant, disposarà d'un restaurant i un bar tant per a hostes com per als visitants de la ciutat.

L'establiment, que comptarà amb 46 habitacions, està envoltat d'atractius turístics, com ara el Castell de Santa Bàrbara, el Mercat Central, el Museu de Belles Arts Gravina (MUBAG), el Museu d'Art Contemporani d'Alacant (MACA) i el Museu Arqueològic.

Casa Alberola s'uneix a tres hotels Curio Collection a l'estat espanyol: un a Eivissa; un altre a Barcelona, i un a Màlaga, que s'inaugurarà també a finals d'enguany.

next