València distribueix bústies perquè la ciutadania opine sobre la remodelació de la plaça de l'Ajuntament 

El veïnat podrà participar de manera presencial fins al pròxim 4 de novembre a les Juntes Municipals de Districte i als registres d'entrada de l'Ajuntament
24 octubre 2019 18:42h
Aquesta iniciativa es combina amb l'obertura d'una pàgina web per a realitzar enquestes ciutadanes. / DLV 

VALÈNCIA. El consistori de València distribuirà diverses bústies per diferents punts de la ciutat per a afavorir la participació de la ciutadana en la definició de la nova plaça de l'Ajuntament. Segons ha informat la regidora de Participació Ciutadana i Acció Veïnal, Elisa Valía, aquestes bústies se sumen al procés participatiu actiu a través del web 'Pensem la plaça', que s'emmarca en el projecte de definir els criteris ciutadans presents en la conversió. Així, la ciutadania podrà opinar i participar de manera presencial fins al pròxim 4 de novembre a les Juntes Municipals de Districte i als registres d'entrada de l'Ajuntament.

"És una acció dirigida al públic en general, a tothom que passe per la plaça de l'Ajuntament i vulga formar part d'aquest procés de participació", ha remarcat. Les vies d'accés a la plaça, els elements de què dispose i les activitats que aquesta albergue són alguns de les qüestions sobre les quals des de la Regidoria de Participació animen la ciutadania a reflexionar. 

Elisa Valía ha destacat que aquestes bústies suposen una alternativa a la via digital "que posa a la disposició de la ciutadania la possibilitat de donar la seua opinió sobre la nova plaça de l'Ajuntament de manera presencial emplenant un formulari".

La regidora també ha animat la ciutadania a participar en aquest procés, que suposa una primera fase d'escolta i transformació conceptual. Aquesta és una de les diverses accions que va anunciar que es posaria en marxa per a tractar de recopilar les propostes del veïnat. Una vegada finalitzat aquest procés, després vindrà el de transformació física de la plaça de l'Ajuntament, que tindrà la seua primera intervenció amb una fase de conversió en zona de vianants després de les Falles 2020.

AGERMANA'T

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next