Segueixen buscant un veí de Gata de Gorgos desaparegut des del 10 de desembre

L'home, de 51 anys, vestia jaqueta fosca amb ratlles grogues, pantalons vaquers, botes marrons i una bandolera
15 desembre 2019 13:25h
L'home mesura 182 cm i pes uns 90 quilos. / EUROPA PRESS

VALÈNCIA (EP, EFE). Un dispositiu de vora 150 persones segueix buscant aquest diumenge Miguel Ángel Gilabert, un home de 51 anys veí de Gata de Gorgos desaparegut des del 10 de desembre.

Fonts de la Guàrdia Civil han informat a EFE que l'endemà de la seua desaparició van rebre l'avís i des de llavors busquen, de moment sense èxit, aquest home, que pateix una malaltia i podria haver-se desorientat. L'home va desaparéixer de la seua casa vora les 07.00 hores.

Segons el cartell publicat per l'associació Sosdesaparecidos, Miguel Ángel Gilabert mesura 1,82 i en el moment de la seua desaparició vestia pantalons vaquers i jaqueta fosca amb ratlles grogues, botes marrons i una bandolera del mateix color.

Les mateixes fonts han informat que les tasques de cerca se centren a Gata de Gorgos i la veïna localitat de Xàbia, ja que segons algunes informacions va ser vist per última vegada per eixa zona.

La Guàrdia Civil mobilitza quatre patrulles per torn –matí, vesprada i nit–, la qual cosa suposa 24 agents, a més dels seus drons i especialistes del Seprona i de la Unitat Canina, entre altres. A més, han destacat que cada dia es presenten entre 80 i 100 persones de manera voluntària per a col·laborar el les labors de cerca.

El consorci provincial de bombers ha mobilitzat el seu helicòpter i drons per a aquestes tasques, a més de personal; s'hi uneixen altres efectius dels Bombers Forestals, la Policia Local de Gata de Gorgos i de Xàbia i la unitat canina dels bombers de València.

next