Localitzada en bon estat la menor de Redovà desapareguda aquest dijous

L'Ajuntament de la localitat del Baix Segura ha informat de l'aparició de l'adolescent 
24 maig 2019 17:43h
La mare ha denunciat la desaparició de la menor després que aquesta no acudira a dormir a casa la passada nit.

VALÈNCIA. La menor d'edat de Redovà que havia desaparegut aquest dijous a la localitat del Baix Segura ha sigut localitzada aquest divendres, segons ha informat l'ajuntament del municipi.

La Guàrdia Civil d'Alacant investigava la desaparició de Nicole des d'aquest divendres, després que la mare denunciara aquest matí, al voltant de les 7.55 hores, la desaparició de l'adolescent, ja que la xiqueta no havia anat a casa a dormir.

Segons han informat a Europa Press aquest divendres fonts de la benemèrita, a més de buscar l'adolescent, els agents investigaven les possibles causes de la desaparició que es va produir aquest dijous, 23 de maig, sense que aparentment s'haguera produït cap acte violent.

La Guàrdia Civil havia desplegat diversos mitjans –tant aeris com canins– per a localitzar-la. Finalment, segons ha indicat l'Ajuntament de Redovà, Nicole ha aparegut en bon estat de salut. Des del consistori han agraït als cossos i forces de seguretat el dispositiu que s'ha posat en marxa així com a les persones que han col·laborat en la recerca de la menor.

next