Bonig proposa un cara a cara amb Puig que el president sols acceptarà si no serveix per a fer-li la campanya al PPCV

El president de la Generalitat assenyala que el plantejament forma part de la campanya del PPCV i considera que la líder dels populars "ha de clarificar la posició de les dretes valencianes"
11 març 2019 14:30h
Bonig vol un debat per a donar a conéixer les propostes electorals i Puig considera que seria "un desastre" que Bonig tinguera més protagonisme del que cal. / DIARI LA VEU

VALÈNCIA. La presidenta del PPCV i candidata d'aquesta formació a la Generalitat, Isabel Bonig, ha plantejat al president i candidat a la reelecció pel PSPV, Ximo Puig, un debat 'cara a cara', "on i quan" ell propose, amb l'objectiu que tots els valencians que vagen a les urnes el pròxim 28 d'abril coneguen "els dos projectes de futur de les principals formacions polítiques de la Comunitat, com són el PP i el PSOE".

Bonig s'ha pronunciat en aquests termes en una roda de premsa en la qual ha llançat al president aquesta proposta perquè considera "imprescindible" que els ciutadans coneguen les propostes que les dues formacions porten a les urnes. "Que trie el dia, l'hora i el lloc on accepta debatre amb mi perquè per a mi això són temes menors. Jo estaré on ell vulga", ha subratllat.

El president ha respost la proposta de la candidata popular just abans de participar en la reunió amb representants del sector tèxtil que tenia convocada per a aquest dilluns. Puig ha assegurat que acceptarà debatre amb Bonig "si es donen les condicions" i ha assenyalat que, en primer lloc, "hauran de posar-se d'acord en principi les dretes, en unes primàries o amb alguna cosa, per a veure qui és l'indicat o indicada" per a fer el cara a cara.

Així, Puig ha remarcat que la proposició de fer aquest debat "forma part de la campanya electoral de la senyora Bonig" i ell no té "massa ganes de fer-li la campanya". "Crec que seria un desastre per a la Comunitat Valenciana que la senyora Bonig tinguera un protagonisme més especial del que ha de tindre", ha sentenciat el president. 

next