Bandera roja a totes les platges de Castelló de la Plana i a huit de València

Les condicions del mar i el vent, que han causat forts corrents, han obligat a prohibir el bany
12 agost 2019 17:08h
A Castelló de la Plana oneja aquesta bandera a totes les platges per les condicions del mar i el vent, que han causat forts corrents. / JUAN EMILIO PRADES BEL

VALÈNCIA/CASTELLÓ DE LA PLANA. La bandera roja oneja a les tres platges de Castelló de la Plana –el Pinar, el Gurugú i el Serradal– i a huit de València per les condicions del mar i del vent, per la qual cosa queda prohibit el bany. 

A Castelló de la Plana oneja aquesta bandera a totes les platges per les condicions del mar i el vent, que han causat forts corrents. 

La regidora de Turisme, Pilar Escuder, ha explicat que la bandera roja s'ha posat per "precaució i seguretat" dels banyistes, als qui han recordat que han de prescindir del bany mentre aquesta estiga hissada, així com seguir les indicacions dels agents de la Policia Local i dels socorristes. No obstant això, ha apuntat que aquesta situació actual "és volàtil i pot arribar a canviar al llarg del dia".

"Quan hi ha bandera roja no és per un capritx, sinó perquè tothom que gaudeix de les nostres platges tinga màxima seguretat", ha conclòs la regidora de Turisme.

Pel que fa a València, des de l'Ajuntament han informat que estan amb bandera roja les platges del Saler, de l'Arbre del Gos, de la Garrofera, de la Devesa i del Recatí per la presència de maror. Les platges de la Malva-rosa, del Cabanyal i de Pinedo han començat la vesprada amb la bandera groga per mar arrissada però finalment han passat també a la bandera roja.

next