L'Audiència condemna a 15 anys de presó un home per violar repetidament la seua filla menor d'edat

El pare aprofitava que la mare vivia a Albacete per a sotmetre la seua filla
8 febrer 2019 14:20h
El condemnat no podrà comunicar-se ni acostar-se a la víctima durant 24 anys. Imatge d'arxiu. / DANIEL GARCÍA-SALA 

VALÈNCIA. La Secció Quarta de l'Audiència Provincial de València ha condemnat a 15 anys de presó per un delicte continuat d'agressió sexual un home que va violar la seua filla menor d'edat en repetides ocasions durant, almenys, cinc anys, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia valencià (TSJ) en un comunicat.

La sentència estableix també que el condemnat no podrà comunicar-se ni acostar-se a la víctima durant 24 anys. A més, la sala el priva de la pàtria potestat de la menor i l'obliga a sotmetre's a un programa d'educació sexual.

Els fets van succeir en l'habitatge familiar entre els anys 2011 i 2016, quan la menor tenia entre 10 i 15 anys. Segons explica la sentència, el pare aprofitava que la mare vivia a Albacete, on treballava en una casa com a empleada de la llar interna, per a sotmetre la seua filla a tocaments i forçar-la sexualment.

Aquesta conducta es repetia entre dues i tres vegades per setmana, segons considera provat la sala. El condemnat atemoria la xiqueta amb la idea que "aniria a l'infern" si explicava alguna cosa i l'amenaçava amb fer mal a la seua mare. Així mateix, quan la víctima va créixer, va començar també a emprar la intimidació i la violència contra ella.

next