'Atrapa'm si pots' estrenarà nous programes en À Punt abans de Nadal

La cadena pública renova el concurs presentat per Eugeni Alemany després dels bons resultats d'audiència aconseguits també amb les repeticions
8 novembre 2019 11:08h
El programa començarà a gravar nous episodis a finals de novembre. / DLV

VALÈNCIA. El concurs Atrapa'm si pots que presenta Eugeni Alemany seguirà emetent-se durant els pròxims mesos en la televisió d'À Punt. Les reposicions actuals seran substituïdes per nous programes, que s'emetran a partir del pròxim mes de desembre. La direcció de la cadena, però, encara no ha fixat la data concreta de l'estrena.

El programa, coproduït per la valenciana Imagina TV i el Grup MediaPro, ha obert càstings per a gravar els nous programes. Els encarregats de triar els concursants estaran el dimarts 12 de novembre a Alacant, el dijous 14 a València i el dilluns 18 a Castelló.

Segons expliquen des de la productora, la previsió és iniciar la gravació dels programes amb els concursants triats en els càstings el dilluns 25 de novembre per a poder estrenar els nous programes abans d'acabar l'any.

El programa que presenta el polifacètic Eugeni Alemany és un dels continguts més vists de la televisió d'À Punt. De fet, les bones dades d'audiència no s'han vist perjudicats per la reposició des del passat mes de juliol de programes ja emesos. De fet, durant molt dies Atrapa'm si pots ha sigut el contingut més vist de la cadena i algunes reposicions han superat amb escreix l'audiència de la primera emissió.

Un format d'èxit a altres cadenes

Després de més de 274 programes –amb quatre especials inclosos– el format ha demostrat que agrada, i molt. Un model, a més, que també funciona a altres televisions autonòmiques. Les primeres emissions d'aquest concurs tenen el seu origen en la televisió basca ETB, presentat per Patxi Alonso. D'allí, el programa va viatjar la illenca IB3, amb Llum Barrera, i a Aragó TV, amb Iñaki Urrutia com a mestre de cerimònies. Des de fa uns mesos, també s'emet a TV3, amb Llucià Ferrer al comandament.

En Atrapa'm si pots tampoc s'han oblidat de les celebracions: hi ha hagut moments dedicats a les festes (Falles, Moros i Cristians i, ara, Fogueres), a la Copa del Rei i programes per Nadal en què els protagonistes van ser els més menuts. Entre tots els programes s'han repartit 116.000 euros i tres pots. Lara, jutgessa de pau d'Almenara, es va emportar el primer dels premis, per 33.800 euros; després la seguirien David Pla, infermer a l'Hospital La Fe de València, i Josep, dentista a Benidorm.

AGERMANA'T

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next