La Fúmiga, El Diluvi i Frida porten a Sueca el seu 'Rock per la infància'

Grups com Candela Roots, Atupa i Lilit i Dionís actuaran el dissabte 11 de maig a benefici de Save The Children
2 maig 2019 14:02h
'Rock per la infància' tindrà lloc el dia 11 de maig a les 19.30h de la vesprada al recinte fester de Sueca. / LM

VALÈNCIA. L'Associació de Professors de Música del País Valencià PROESO i l'ONG Save The Children han presentat aquest dijous 2 de maig el concert 'Rock per la infància', que se celebrarà el pròxim dissabte 11 de maig a Sueca. 

Silvia Eleuterio, presidenta de l'associació PROESO, ha explicat, en primer lloc, què és aquesta associació formada per docents de música tant de primària com de secundària. "Celebrem, normalment, dos concerts a l'any a través de la coral PROESO, que enguany estarà formada per 600 alumnes", ha exposat la presidenta. Enguany, PROESO participarà amb Save The Children, a qui donaran tots els beneficis del concert.

En segon lloc, Carlos Riera, director de PROESO, ha explicat que el que volen és tindre una representació d'aquells grups valencians que estan tenint molt d'èxit al País Valencià, com ara Candela Roots, La Fúmiga, El Diluvi, Atupa, Frida i Lilit i Dionís, els quals formaran part de l'esdeveniment de l'11 de maig. "Faran entre dos i tres temes cada grup", ha especificat Riera. A més, la coral de 600 xiquets de PROESO acompanyarà aquests grups musicals.

Posteriorment, el director de territorial Save The Children del País Valencià, Rodrigo Hernández, ha agraït els 600 xiquets que participaran i cantaran per a ajudar altres xiquets. "Sou vosaltres els protagonistes indiscutibles i sou vosaltres els que fareu possible que puguem ajudar altres xiquets i xiquetes", ha afirmat Hernández.

"Agrair la ciutat de Sueca, que s'ha bolcat totalment en el projecte des del principi i que ha donat ens molt de suport, a nosaltres i al públic que assistirà al concert", ha conclòs Eleuterio. 

Finalment, després de la presentació, Estel Navarro, cantant del grup Candela Roots, ha fet un xicotet assaig amb algunes de les membres de l'associació PROESO que participaran en l'esdeveniment.

'Rock per la infància' tindrà lloc el dia 11 de maig a les 19.30h al recinte fester de Sueca.

next