Per Tecnonews / AMIC – AMIC

Sent una de la indústries que més diners mou, era estrany que encara no hagués entrat en contacte de forma plena amb les NT. Ens referim al sector dels cosmètics i el maquillatge.

Ha estat una empresa de l’àmbit tecnològic la que ha fet el pas cap endavant: Panasonic.

La companyia japonesa ha creat un mirall interactiu que pretén ajudar als que vulguin maquillar-se com si fossin estrelles de Hollwood.

El mirall de Panasonic compta amb una aplicació que escaneja la cara de l’usuari i li proposa la qual considera la millor combinació de maquillatge per al seu tipus de cara. Després d’aquest procés, el mirall imprimeix una cara sobre el mateix vidre simulant com seria aquest maquillatge. El més sorprenent de l’objecte és que és capaç de detectar arrugues, grans, cicatrius o taques causades pel sol i decidir en funció d’això quina és la millor opció de maquillat. Funciona a més amb una pantalla tàctil que també ofereix altres possibilitats com escollir un altre maquillatge que no sigui el que millor ens senti.

De moment el producte està en fase de proves i va ser provat en el passat CEATEC 2016 i anteriorment en el CES.

Sens dubte es tracta d’un artefacte que demostra que són cada vegada més nombrosos els objectes que funcionen de forma tecnològica. No cal dir que algun dia aquest mirall també arribarà a les cases de tot el món (a les cases que s’ho puguin permetre, és clar).

Comparteix

Icona de pantalla completa