Diari La Veu del País Valencià
L’Associació de Nostàlgics enyora el VHS i la cassette
L’Associació Per a Nostàlgia, Nostàlgia, la d’abans (PNNA), ha reivindicat en un acte presidit per l’enyorança i la malenconia els valors del vídeo VHS i les cassetes de ‘gasolinera’ perquè ser obsolet tecnològic mola. El president de l’Associació, Paco Morriña, ha presentat en format Power Point una campanya per a reivindicar el vídeo VHS i les cassetes, líders de venda en les millors ‘gasolineres’. Per a tan magna ocasió reeditaran la pel·lícula, o alguna cosa així, Los Bingueros de Pajares i Esteso i les cassetes musicals, o cosa pareguda, Lo Mejor de Camela i El Humor d’Arévalo.
Amb el pack es facilitarà un roll adhesiu per a enganxar la cinta si es trenca, fet bastant probable, i un boli Bic per a enrotllar la cassette en cas, absolutament normal, que s’esmicole o es faça malbé.

Paco Morriña s’ha adreçat també als més joves, ignorants d’eixos artefactes prehistòrics, per a advertir dels perills de fer-ho en casa sense ajuda d’un expert perquè podria suposar una gran frustració i desil·lusió.

En acabar l’acte, els participants han recitat de manera trista i afligida el poema de Pablo Neruda: «Me gusta cuando callas / porqué estás como ausente» i han cantat ‘Si tú me dices ven, lo vendo todo’, de Los Panchos.
‘La nostàlgia ens aclapara’, ha reconegut Morriña entre sanglots i sospirs.

Comparteix

Icona de pantalla completa