Diari La Veu del País Valencià
Aconsegueixen clonar González Lizondo a partir d’una coma
Vint anys després de la desaparició del cabdill de brotxa grossa, Vicente González Lizondo, el laboratori d’investigacions juràssiques de l’ABC i Las Provincias han aconseguit una fita científica de primer nivell, clonar l’esperit del líder carismàtic d’Unió Valenciana (UV), el qual allà pels anys 80 i 90 del segle passat donava mostres, dia rere dia, de les seus garrotades lingüístiques a tot aquell que es posara per davant. Això quan no deixava taronges al Congrés dels Diputats o exercia de president de Les Corts, mostrant grans coneixements de tota mena, a l’altura només dels de Juan Cotino, aquell altre president que comptava “escaiñs” i s’embolicava si posava “la ma o la pata”, ves a saber on.

Lizondo, autor d’una basta prolífica producció literària, “un” llibre de teoria política o alguna cosa així, “No, sin nosotros”, ha permès al doctor Kurt Blavenstein reproduir l’ADN humà lizondià, bé més o menys, a partir d’eixa coma col·locada en un lloc incongruent i inoportú. La gesta permetrà que centenars d’individus amb encefalograma pla puguen formar un exèrcit a l’estil dels Jem’Hadar, els super soldats d’Star Trek creats per enginyeria genètica que no necessiten dormir, ni menjar i molt menys pensar, però que són dependents dels seus amos. Aquestos supersoldats estaran equipats amb jupetins de color blau i urani empobrit per a repel·lir les invasions del nord, els maleïts catalanixtexxx. “De mierda”, afegeixen ells de collita pròpia.
De moment, Kim Jong-Un, l’estimat líder de Corea del Nord i el Daesh o Estat Islàmic de Síria ja s’han interessat per la troballa científica.

Comparteix

Icona de pantalla completa