Diari La Veu del País Valencià
La policia desarticula un nou disc de David Bisbal i Pablo Alborán
“Estaven perpetrant un disc de conseqüències irreparables”, ha declarat el ministre de l’Interior en funcions Jorge Fernández Díaz. Tot i que el ministre destaca per condecorar “verges” com a servidores de la policia i tenir un arcàngel que l’ajuda a aparcar ha significat sense cap vergonya que “des que Pitingo va fer una versió de “Mátame suavemente con tu canción” de Roberta Flack o l’assassinat del “Come as you are” de Nirvana per part de Ramoncín, mai havia escoltat una atrocitat musical semblant”.

El disc contenia cançons que podrien fer malbé l’escassa sensibilitat de col·lectius i persones de tot tipus, des de l”Asociación de Alféreces Provisionales” a dirigents del PP de València passant per tertulians de 13TV o el presumpte periodista Carlos Herrera. “Eixa creació diabòlica barrejava impunement el reggaeton i la buleria buleria que aportava Bisbal amb la coentor melindrosa d’Alborán, una combinació letal de necessitat”, ha explicat el tècnic de la BBG (Brigada del Bon Gust) Armando Cuadrado Redondo, depenent de la Direcció General de Policia.

Per a concloure, el ministre en funcions s’ha felicitat per l’èxit de l’operació policial i s’ha acomiadat cantant i ballant, pegant un revolt a si mateix de 360º, “Ave María, cuando serás mía?”.

Per Lluís Gallent

Comparteix

Icona de pantalla completa