Diari La Veu del País Valencià
Nou espai de La Veu, Parem taula! per Vicent Marquès
Una part molt important de la cultura popular valenciana és sense dubte la seua cuina, o, si ens volem posar una mica més pedants, la seua gastronomia. El tarannà valencià és obert i franc i això es reflecteix en la cuina, que és rica i variada i ofereix plats i fórmules per a tots els gustos, plats de cuina mediterrània i saludable. En aquest espai anirem donant receptes de la cuina de sempre, la que feien les àvies i les mares i que, encara avui, gaudeix de bona salut a molts llocs del país.

La secció comptarà amb les aportacions de Vicent Marqués, cuiner i escriptor valencià, el qual ha estat col·laborador d’El Temps i l’Avui. Actualment escriu al Jornalet, una publicació digital en occità, on fa articles de cuina d’aquell país.

Les receptes portaran totes les informacions que faran al cas, incloses les diferents denominacions i els dialectalismes. També hi haurà fórmules d’arreu de l’àmbit lingüístic.

Esperem que els lectors, amb aquesta iniciativa, puguen gaudir com cal d’una cuina que no té res a envejar a cap altra. Bon profit!

Comparteix

Icona de pantalla completa