À Punt programarà en 'prime time' els cinc capítols mai emesos de 'L'Alqueria Blanca'

La cadena pública i la productora treballen per a reprendre la ficció, tallada abruptament pel tancament de Canal 9
16 octubre 2019 14:40h
À Punt programarà els cinc capítols mai emesos en Canal 9. / L'ALQUERIA BLANCA

VALÈNCIA. Els seguidors de la sèrie L'Alqueria Blanca estan d'enhorabona. Més de sis anys després del final abrupte de l'exitosa sèrie de Canal 9, la tele d'À Punt emetrà a partir del dimecres 23 d'octubre els capítols inèdits de la sèrie que mai es van poder veure pel tancament de Radiotelevisió Valenciana. La temporada consta d'un total de huit capítols, dels quals cinc són inèdits i es podran veure en la televisió pública cada dimecres, a partir de les 22.40 hores.

Segons la informació que avança Fórmula TV i que ha pogut confirmar Diari La Veu, la direcció de la cadena ha decidit emetre els huit capítols de l'11a temporada de la ficció que es van veure afectats pel tancament de Canal 9. Segons expliquen des de Trivisión, la productora de L'Alqueria Blanca, À Punt emetrà en prime time els capítols compresos entre el 195 i els 202, que són els últims gravats. Del total, cinc són inèdits encara que en la pràctica es pot dir que els huit són nous per al gran públic. I és que els tres primers d'aquesta sèrie van ser emesos però quan ja es coneixia el tancament de la tele i la programació va variar substancialment.

Pensar en nous capítols

Tal com va explicar Diari La Veu fa mesos, la productora va presentar un projecte per a fer nous capítols i satisfer així la demanda d'una gran part de l'audiència de L'Alqueria Blanca. La direcció d'À Punt, però, sempre s'havia decantat per noves ficcions, malgrat que des del passat 4 de febrer s'emeten diàriament dos capítols de la sèrie amb una gran acollida per part de l'audiència des del primer dia.

Ara, però, sembla que À Punt està disposada a emetre una nova temporada de la ficció que contava la trama dels Pedreguer, els Falcó i els Domènec. Segons les fonts consultades, la televisió i la productora han consensuat preparar l'argument per a una 12a temporada "sense compromís de renovació". Ara com ara, el gran repte és pensar com s'inicia eixa nova temporada. S'hauria de trobar la manera de fer una el·lipsi temporal –un recurs que ja es va utilitzar en altres temporades– per a 'salvar' els sis anys que han passat entre l'últim capítol gravat i els futurs episodis que es podrien enregistrar.

La gran pregunta de quan es veuran els nous capítols no té, de moment, resposta. La compromesa situació financera que ha travessat À Punt aquest darrer any fa impossible assumir en aquest moment l'inici d'un projecte com aquest. És per això que la intenció, segons expliquen des de Trivisión, és que en el moment que la cadena pública tinga pressupost per a posar en marxa el projecte.

AGERMANA'T

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next