À Punt iguala a l'agost la seua millor dada d'audiència mensual

La televisió pública valenciana firma un 2,5% de quota de pantalla i iguala el registre aconseguit el mes de març
1 setembre 2019 10:42h
La televisió pública va retransmetre La Tomatina de Bunyol en directe. / À PUNT

VALÈNCIA. La tornada a la rutina en la televisió pública À Punt serà un poc més lleugera després de saber que a l'agost la cadena ha igualat el seu màxim històric d'audiència. Segons les dades de Kantar Media, l'empresa encarregada de les medicions oficials, la televisió d'À Punt va firmar un 2,5% de quota de pantalla a l'agost. Aquest registre iguala el rècord absolut firmat per la tele el passat mes de març, coincidint amb les Falles i la Magdalena.

La consolidació dels informatius, amb alguna de les edicions situada quasi cada dia com un dels tres espais més vists de la cadena; el bon funcionament dels programes bandera de la casa –ara en estiu repetits– com Atrapa'm si pots o l'estrena d'altres com Cantant al cotxe, i l'audiència que diàriament aporta la reposició de L'Alqueria Blanca, expliquen la bona dada del passat mes.

A l'agost també cal sumar les retransmissions d'algunes festes com els Moros i Cristians d'Ontinyent o La Tomatina de Bunyol, amb pics de fins al 7% de share, per a comprendre el resultat mensual de l'audiència.

Bon estiu per a À Punt

A l'agost, À Punt ha aconseguit millorar el registre del mes de juliol, que ja va ser una bona dada en l'històric de la cadena. De fet, després d'agost i març –que comparteixen rècord absolut–, juliol va firmar la segona millor dada d'audiència amb un 2,3% de quota de pantalla.

Ara al setembre, À Punt presentarà algunes novetats en la graella de la televisió. Un dels principals canvis, a banda de les estrenes de noves temporades d'alguns programes, s'esperen en els informatius, amb noves cares i nous formats que s'estrenaran al llarg de les pròximes setmanes.

next