À Punt firma al juliol la seua segona millor dada d'audiència

La televisió pública valenciana va obtindre un 2,3% d'audiència mitjana al juliol
1 agost 2019 12:42h
El programa Cantant al cotxe ha sigut una de les poques novetats en la graella estival d'À Punt. 

VALÈNCIA. Malgrat l'inici de la temporada televisiva d'estiu i la no continuïtat d'alguns programes, el mes de juliol va ser un bon mes per a À Punt. Segons les dades d'audiència de Kantar Media, la televisió pública valenciana va enganxar durant el passat mes de juliol el 2,3% dels espectadors. Aquest percentatge es converteix en la segona millor dada d'audiència mensual de la cadena, superada únicament pel 2,5% de quota de pantalla de març, quan À Punt va registrar el seu màxim coincidint amb les Falles i la Magdalena.

La ficció segueix aportant bona part de l'audiència diària de la cadena. La reposició de L'Alqueria Blanca segueix intractable, ja que és la majoria de dies el contingut més vist de la cadena. Dues ficcions rescatades de Canal 9 també estan aportant bones dades. Es tracta de la comèdia Check in hotel, que s'emet diàriament, i Da Capo, que s'emet el diumenge.

També segueix funcionant, tot i ser també programes ja emesos, el concurs presentat per Eugeni Alemany Atrapa'm si pots. Aquest dijous, per exemple, va ser el contingut més vist amb una audiència del 5,4%.

Pel que fa a la novetat estival, el programa Cantant al cotxe, està donant bons resultats, ja que supera molts dies els 50.000 espectadors. 

next