Nou rècord de l'Anell Ciclista de València: més d'un milió d'usuaris en huit mesos

Des del 2017, més de 2,7 milions de persones han circulat per les principals vies ciclistes de la ciutat
2 setembre 2019 10:41h
 El regidor de Mobilitat Sostenible ,Giuseppe Grezzi, s'ha fet ressò d'aquesta nova fita. / GIUSEPPE GREZZI TWITTER

VALÈNCIA. L'Anell Ciclista de València suma un nou rècord: ja supera el milió de persones usuàries en els primers huit mesos d'aquest 2019. Una fita que des de l'Ajuntament celebren pels esforços que s'han realitzat des de la Regidoria de Mobilitat Sostenible després que, a partir de 2017, començara l'ampliació del carril bici de la ciutat. 

D'aquesta nova fita s'ha fet ressó el regidor de Mobilitat, Giuseppe Grezzi, a través de Twitter, amb una fotografia del nou comptador instal·lat al carrer de Xàtiva. 

Aquest nou comptador va ser instal·lat el passat 24 de juliol i ja va demostrar que més de 5.000 bicicletes passaven per aquest punt diàriament. Mentre la resta dels comptadors detecten el pas a través de masses metàl·liques amb una espiral electromagnètica, el de Xàtiva es capta a través d'uns detectors de pressió situats per davall del carril bici.

A més, el comptador també mostra que més de 2,7 milions de persones han passat per aquest punt de València des que es va modernitzar la via ciclista. De fet, el carrer de Xàtiva és un dels encreuaments preferits pels ciclistes: les dades de juny de l'Agència Municipal de la Bicicleta indiquen que uns  5.700 usuaris passen tots els dies laborables per l'encreuament entre el carrer de Xàtiva i el carrer de Colom.

next