Amaia s'incorpora al cartell del Festival de les Arts

Zoo, Vetusta Morla, Dorian, Ivan Ferreiro i Carolina Durante són alguns dels artistes que actuaran els dies 7 i 8 de juny a València
20 febrer 2019 19:09h
Amaia, Carmen Boza, Putochinomaricón, Siloé i Peranoia són les noves confirmacions anunciades per al Festival de les Arts. / RTVE

VALÈNCIA. Amaia, la guanyadora d'Operación Triunfo 2017, és una de les noves confirmacions anunciades per al Festival de les Arts, que se celebrarà els dies 7 i 8 de juny a la Ciutat de les Arts i les Ciències. També s'uneixen al cartell Carmen Boza, Putochinomaricón, Siloé i Peranoia.

D'aquesta manera, l'esdeveniment oferirà per a la jornada del divendres 7 de juny un 'menú' compost per Fangoria, Amaia, Rozalén, la M.O.D.A., Sofia Ellar, Zoo, Shinova, Putochinomaricón, Siloé, Delaporte, Valira i Peranoia.

L'endemà, 8 de juny, el públic tindrà l'oportunitat d'escoltar els directes de Vetusta Morla, Dorian, Ivan Ferreiro, Zahara, Second, Elyella, Carolina Durante, Carmen Boza, La Plata, Cariño i The Seafood Special.

El festival ofereix tres escenaris, més de 24 hores de música, menjar, dissenyadors i marques emergents, artistes gràfics i focs artificials.

next