Almeida equipara ERC amb ETA i afirma que és "indubtable" que "la finalitat és exactament la mateixa"

L'alcalde de Madrid, com ja va fer Álvarez de Toledo aquest diumenge, argumenta que "des del punt de vista constitucional" el "risc" del moment actual és similar "al risc al qual ens enfrontàvem" amb el grup terrorista
10 desembre 2019 12:30h
L'alcalde de Madrid ha matisat que amb això no vol dir que compartisquen "els mitjans" perquè no creu que els republicans estiguen disposats "a utilitzar les armes". Imatge d'arxiu. / PP MADRID 

MADRID (ACN). L'alcalde de Madrid, José Luis Martínez-Almeida, ha comparat "els fins que perseguia ETA i els fins que persegueix ERC". "La finalitat, que és trencar la Constitució i que és trencar la unitat d'Espanya, és exactament la mateixa. Això és indubtable", ha dit Martínez-Almeida aquest dimarts en una entrevista a Onda Madrid.

L'alcalde de Madrid ha matisat que amb això no vol dir que compartisquen "els mitjans" perquè no creu que els republicans estiguen disposats "a utilitzar les armes". Però Martínez-Almeida sí que ha argumentat, en línia amb Cayetana Álvarez de Toledo, que "des del punt de vista constitucional, el risc de l'entitat a què ens enfrontem en aquests moments és similar al risc al qual ens enfrontàvem amb ETA, sense cap mena de dubte". 

El batlle del PP ha afegit que mentre que "el PSOE mai va tindre intenció de seure a negociar amb ETA sobre la sobirania nacional, sí que està disposat a seure amb ERC, que amenaça obertament la sobirania nacional".

next