El socialista Alfred Boix renuncia a l'escó a les Corts per a ser secretari autonòmic de Promoció Institucional

José Maria Vidal Beltrán continua com a secretari autonòmic de Comunicació
21 juny 2019 11:11h
La vacant que deixa Boix li correspon ocupar-la a Michel Montaner. / EFE

VALÈNCIA. El portaveu adjunt del grup socialista a les Corts Valencianes, Alfred Boix, ha presentat aquest divendres la seua renúncia a l'acta de parlamentari "perquè ha sigut requerit per a formar part de l'executiu" per a convertir-se en secretari autonòmic de Promoció Institucional i Cohesió Territorial. 

Boix figurava en el seté lloc de la llista amb la qual el PSPV va concórrer a les eleccions autonòmiques del passat 28 d'abril, amb la qual van aconseguir deu escons. La seua vacant li correspon ocupar-la a l'onzé d'aquesta candidatura, Michel Montaner. 

En l'escrit presentat minuts abans de les deu d'aquest matí en el registre de les Corts, Boix comunica que presenta la seua renúncia com a diputat amb efectes d'aquest divendres, perquè tinga "els efectes que corresponguen". 

Alfred Boix ha sigut diputat autonòmic per la circumscripció de València durant l'octava, la novena i aquesta desena legislatura que acaba de començar.

Vidal Beltran, secretari autonòmic de comunicació

D'altra banda, Jose Maria Vidal Beltran continuarà al capdavant de la Secretaria Autonòmica de Comunicació, ja que el Consell no ha realitzat cap canvi orgànic en l'àrea que ha dirigit des de 2015, ni tampoc ha anunciat el seu cessament. 

next