L'Ajuntament de València amplia a 58 les places de Bombers que entraran en plantilla el 2019

El consistori vol cobrir així "totes les jubilacions" d'aquesta legislatura
15 febrer 2019 13:30h
Amb aquesta incorporació "es cobriran d'un colp totes les jubilacions d'aquesta legislatura". / BOMBERS DE VALÈNCIA

VALÈNCIA. La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de València ha aprovat incloure en les actuals oposicions de Bombers les places de l'oferta d'ocupació pública de 2018. Així, 58 nous bombers podran formar part de la plantilla municipal aquest any, en compte dels 29 que estaven previstos en la convocatòria que ja s'està cursant. 

D'aquesta forma, l'Ajuntament de València afegeix les 29 places dels processos opositors de bombers de les ofertes del 2016 (11 places) i 2017 (18) a les 29 places de l'oferta pública d'oposició del 2018, per a arribar així a les 58 noves places per aquesta oposició.

Així ho ha anunciat la portaveu del govern municipal Sandra Gómez, qui ha indicat que amb aquesta incorporació "es cobriran d'un colp totes les jubilacions d'aquesta legislatura". Un fet que, a més, servirà per a "cobrir les necessitats de personal", segons Gómez. 

Al mateix temps, la Junta de Govern Local també ha aprovat el projecte d'execució del parc de bombers del parc de l'Oest per un pressupost de 400.000 euros. La portaveu ha explicat que aquest parc es va tancar per a obrir el de Ciutat Vella, però ara "torna a ser parc d'intervenció" que "donarà servei i millorarà els temps d'intervenció i resposta" dels bombers. 

next