L'Aeroport de València busca els propietaris de 24 aeronaus "en evident estat d'abandonament"

Si no apareixen els amos en el termini marcat, els avions i avionetes se subhastaran
8 novembre 2019 11:46h
Tal com anuncia el director de l'Aeroport de València, Joaquín Rodríguez Guerrero, hi ha 24 aeronaus en "evident estat d'abandonament al citat aeroport". / JJ MERELO

VALÈNCIA. Un Boeing 747 i 23 aeronaus més integren el peculiar llistat que apareix publicat aquest divendres al Butlletí Oficial de l'Estat (BOE). Es tracta de 24 avions o avionetes que, tal com anuncia el director de l'Aeroport de València, Joaquín Rodríguez Guerrero, estan en "evident estat d'abandonament al citat aeroport". 

Per això, mitjançant aquest anunci al BOE, es posa en coneixement que, "d'acord amb la Llei de Navegació Aèria, es procedirà a realitzar tres publicacions en tres mesos consecutius i que, transcorregut el termini d'un any des de la tercera publicació sense que concórrega cap reclamació del propietari, s'estimarà la presumpció legal d'abandonament i es procedirà a la seua venda en pública subhasta, de manera que el seu import quedarà en benefici de l'Estat; les despeses, deduïdes, i el premi, en el seu cas".

AGERMANA'T

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next