L'aeroport de Castelló activa una nova ruta anual que connecta amb Bucarest

S'ha activat ja la programació de vols d'estiu amb connexions amb Sofia, Londres, Budapest i Katowice
1 abril 2019 11:02h
Els vols d'estiu duren fins al 26 d'octubre. / GVA

VALÈNCIA. L'aeroport de Castelló de la Plana ha posat aquest diumenge en marxa una nova ruta anual que connecta amb Bucarest (Romania) i que suposa l'inici de les operacions de l'aerolínia Wizz Air en la instal·lació castellonenca. 

L'aeroport ha activat la programació de vols d'estiu, que començaran el 31 de març i acabaran el 26 d'octubre, la qual cosa comporta un reforç de l'activitat. A la nova ruta de Bucarest (amb dues freqüències setmanals divendres i diumenge), s'uneix aquest dilluns la represa dels vols a Sofia (Bulgària), operats per Ryanair amb dues freqüències setmanals (dilluns i divendres). Aquesta última aerolínia manté durant tot el període d'estiu els tres vols setmanals a Londres (dimarts, dijous i dissabte). 

A partir de juny, es posen en marxa altres tres rutes. D'una banda, les dues noves de Budapest (Hongria) i Katowice (Polònia), totes dues operades per Wizz Air. La primera funcionarà amb dos vols setmanals (dimecres i diumenge) entre el 16 de juny i 15 de setembre, mentre que la segona operarà amb dues freqüències setmanals (dilluns i divendres) entre el 17 de juny i el 13 de setembre. 

D'altra banda, l'aerolínia Blue Air reprén entre el 16 de juny i el 29 de setembre la ruta a Bucarest amb dos vols setmanals (dimecres i diumenge). 

Així, el pla de posicionament internacional de l'aeroport, promogut per la societat pública Aerocas, ha propiciat tres noves rutes per a enguany (Bucarest, Budapest i Katowice) que se sumen a les ja existents. A més, Aerocas ha llançat una segona campanya amb l'objectiu de captar altres tres noves connexions amb destinacions europees per a un període de tres anys.

next