Adjudicada la remodelació de l'estació de la Font de Sant Lluís per a la implantació de l'ample estàndard

Les obres estan pressupostades en 10.398.680,24 euros
2 octubre 2019 18:24h
El projecte preveu l'execució del conjunt d'actuacions per a la implantació de l'ample mixt en l'àmbit de l'estació. / JT CURSES

VALÈNCIA (EP). El Consell d'Administració d'Adif ha aprovat en la seua última reunió l'adjudicació de les obres de remodelació de les instal·lacions de via i electrificació de l'estació de la Font de Sant Lluís per a la implantació de l'ample estàndard, que s'emmarquen en el desenvolupament del Corredor Mediterrani.

El contracte ha sigut adjudicat a la Unió Temporal d'Empreses (UTE) formada per les companyies TECSA Empresa Constructora i Dragatges, amb un pressupost d'execució d'obres de 10.398.680,24 euros (IVA inclòs), i un termini de realització estimat de 20 mesos, detalla l'entitat en un comunicat.

El projecte preveu l'execució del conjunt d'actuacions per a la implantació de l'ample mixt en l'àmbit de l'estació, tant en les seues vies generals com en les vies d'apartat, adaptant les instal·lacions per a permetre una òptima explotació per a trens de mercaderies de 750 metres –longitud de tren estàndard interoperable–.

També es pretén garantir en tot moment una adequada prestació de l'explotació ferroviària amb òptims paràmetres de seguretat, capacitat, flexibilitat, fiabilitat i confort tant per al trànsit de viatgers com de mercaderies.

Les obres, recalquen des d'Adif, "contribuiran a reduir el nivell d'incidències relacionades amb el seu funcionament i les necessitats de manteniment en dotar les instal·lacions d'equipaments amb majors prestacions de robustesa, solidesa i durabilitat".

next