Adif inicia les obres de renovació de quatre vies de l'Estació del Nord de València 

Els treballs duraran aproximadament dos mesos i tenen un pressupost de 464.307 euros
6 agost 2019 13:02h
Les obres tenen com a objectiu millorar la qualitat, l'anivellament i les prestacions de les vies 1, 2, 3 i 4. / EUROPA PRESS

VALÈNCIA. Adif ha iniciat obres de millora en quatre vies de l'Estació del Nord de València, totes elles destinades a l'estacionament de trens de viatgers en andanes principals, amb un pressupost que ascendeix a 464.307,8 euros (IVA inclòs).

Les obres tenen com a objectiu millorar la qualitat, l'anivellament i les prestacions de les vies 1, 2, 3 i 4, i s'efectuaran "de manera successiva" en cadascuna de les capçaleres de via, de manera que el trànsit ferroviari "no es veurà afectat en cap moment", ha informat l'administrador d'infraestructures ferroviàries.

Els treballs, inclosos en el capítol de manteniment de la xarxa ferroviària, tenen un termini d'execució d'aproximadament dos mesos i han sigut adjudicats a la UTE MIV ESTE. En total, seran renovats al voltant de 2.000 metres de via, distribuïts en les quatre assenyalades.

Les actuacions més significatives que es duen a terme són la retirada de les zones deteriorades de l'actual placa de formigó i la substitució per una nova capa en la via 1; la renovació del balast en les vies 2, 3 i 4; la instal·lació de nous carrils i travesses en zones amb deterioració, i els treballs complementaris de consolidació, neutralització de via, soldadura aluminotèrmica, anivellament, alineació i perfilat de la via mitjançant maquinària específica.

next