Acusat per abusar sexualment d'una menor amiga de la seua filla amb la qual va contactar per WhatsApp

L'home, de 45 anys, es va guanyar la confiança de la menor, de 15, amb el pretext d'ajudar-la a recuperar la seua parella
10 juny 2019 19:43h
La família va descobrir les converses de WhatsApp alertada per les telefonades que rebia la menor a altes hores de la nit. / FOTO D'ARXIU

VALÈNCIA. La secció cinquena de l'Audiència Provincial de València ha jutjat aquest dilluns un home de 45 anys acusat d'abusar sexualment d'una menor, amiga de la seua filla i la seua neboda i amb la qual va contactar a través de Whatsapp durant l'estiu del 2017.

La Fiscalia sosté que l'acusat va cometre els fets després de guanyar-se la confiança de la menor –que en el moments dels fets tenia 15 anys– amb el pretext d'ajudar-la a recuperar la seua parella. Així, suposadament, va mantindre diverses trobades sexuals amb la xica, tant al domicili d'ell com en casetes abandonades de la localitat d'Atzeneta d'Albaida.

Aquesta situació va perdurar fins que la família de la menor, alertada per les nombroses telefonades que aquesta rebia a altes hores de la nit, va descobrir les converses de Whatsapp i la jove va relatar el que havia ocorregut. El ministeri públic acusa l'home d'un delicte continuat d'abús sexual amb accés carnal i delictes de proposició per a concertar trobades sexuals i per a obtindre material pornogràfic. Per això, li reclama penes de dotze anys i nou mesos de presó. 

next