À Punt retransmet aquest diumenge la Festa de la Mare de Déu de la Salut d'Algemesí

Les periodistes Sílvia Aucejo i Anna Galbis seran les encarregades de conduir aquesta programació especial de la cadena pública que començarà a les 11 del matí
6 setembre 2019 12:44h
Sílvia Aucejo i Anna Galbis seran qui s'ocuparan d'explicar els diferents balls que acompanyen l'entrada de la imatge de la Mare de Déu de la Salut a la basílica de Sant Jaume. / DANIEL GARCÍA-SALA

VALÈNCIA. À Punt emetrà aquest diumenge, 8 de setembre, una programació especial amb motiu de les Festes de la Mare de Déu de la Salut d'Algemesí, declarades patrimoni immaterial de la humanitat per la Unesco. A partir de les 11.00h, la televisió i el web d'À Punt retransmetran en directe la Processoneta del Matí des dels carrers d'Algemesí.

La narració anirà a càrrec de Sílvia Aucejo i Anna Galbis realitzarà les entrevistes als protagonistes de la festa. Les dues periodistes d'À Punt seran qui s'ocuparan d'explicar els diferents balls que acompanyen l'entrada de la imatge de la Mare de Déu de la Salut a la basílica de Sant Jaume.

Entrades de bous i cavalls de Sogorb

Com ja va fer l'any passat, la televisió pública també retransmetrà les entrades de bous i cavalls que se celebren a Sogorb durant la setmana del 9 al 15 de setembre. El periodista d'À Punt Gustavo Clemente serà l'encarregat de la narració de l'esdeveniment, que tindrà lloc tots els dies a les 14.00 hores.

next