À Punt estrena nova temporada de 'Cuineres i cuiners' i 'La gastroneta en ruta'

La televisió pública emet nous capítols de la seua programació gastronòmica a partir del pròxim dilluns 4 de novembre
2 novembre 2019 11:35h
'Cuineres i cuiners' va rebre el premi de la Federació Empresarial d'Hoteleria de València al millor programa gastronòmic. / DLV

VALÈNCIA. Els espectadors d'À Punt podran veure la setmana vinent nous capítols dels programes gastronòmics de la televisió pública valenciana Cuineres i cuiners i La gastroneta en ruta 

Cuineres i cuiners estrena el dimarts 5 de novembre la tercera temporada. El programa està conduït per Ricard Camarena, cuiner que ha estat distingit amb dues estreles Michelin. En aquesta nova temporada continuarà cuinant amb els professionals més destacats de diferents punts del territori valencià. El programa, que el passat mes de juny va rebre el premi de la Federació Empresarial d'Hoteleria de València al millor programa gastronòmic, s'emetrà cada dimarts a partir de les 22.40 hores. 

El primer programa d'aquesta nova etapa de Cuineres i cuiners està dedicat al barri del Cabanyal de València. Allí, Alejandro del Toro i Román Navarro ens explicaran el seu treball. Ricard Camarena, amb la clòtxina i la tellina com a grans amfitriones, s'endinsarà en els passatges.  

La gastroneta en ruta, per la seua banda, inicia el dilluns 4 de novembre a partir de les 13.00 hores una nova temporada. El programa estrenarà com a novetat les rutes gastronòmiques. La primera serà la ruta de Jaume I i el primer capítol estarà dedicat a Morella i a les croquetes morellanes. En aquest episodi d'estrena, La gastroneta en ruta tindrà de convidada Xelo Pérez, presidenta de l'associació de Dones dels Ports.

AGERMANA'T

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next