À Punt estrena aquest dilluns una nova edició de Trau la llengua amb un especial de paraules de Nadal

Totes les emissions de la televisió i de la ràdio d'À Punt es poden seguir en directe i a la carta en la web i en les aplicacions mòbils
29 desembre 2019 13:42h
El programa està presentat per Xavi Castillo i Pepa Cases. / ARXIU

VALÈNCIA. Trau la llengua torna aquest dilluns dia 30 de desembre a À Punt. La nova entrega del programa presentat per Xavi Castillo i Pepa Cases torna amb un especial sobre paraules de Nadal. 

A més, el dimecres 1 de gener a la nit es podrà veure la primera entrega de Tot a punt, un programa de zàping sobre el primer any d'emissió de la televisió pública. Uns dies després, el 6 de gener, s'estrena la segona temporada de Del twist al clic.

També es podrà seguir el missatge del president de la Generalitat, Ximo Puig, el dimarts 31.  À Punt ha previst, a més, un programa especial per a les campanades des de la plaça de l'Ajuntament de València que estarà presentat, com l'any passat, per Carolina Ferre i Eugeni Alemany. El programa farà connexions a Alacant i a Castelló de la Plana. També es podrà seguir en directe per televisió la cavalcada dels Reis d'Orient des d'Alcoi.

Totes les emissions de la televisió i de la ràdio d'À Punt es poden seguir en directe i a la carta en la web i en les aplicacions mòbils i de Smart TV.


next