À Punt celebra l'1 de novembre un debat amb els candidats valencians dels principals partits al Congrés

L'emissió estarà cronometrada per sis àrbitres de taula de la Federació Valenciana de Bàsquet
30 octubre 2019 18:06h
À Punt ha preparat una programació especial per als pròxims dies amb motiu de les eleccions generals del 10N. / EFE

VALÈNCIA. À Punt ha preparat una programació especial per als pròxims dies amb motiu de les eleccions generals convocades el diumenge 10 de novembre. Una programació que es podrà seguir per televisió, ràdio, web i xarxes socials, i que comença aquest divendres 1 de novembre amb un debat entre els caps de llista valencians al Congrés.

El debat, que presentarà la periodista Victòria Maso, servirà perquè confronten idees Joan Baldoví, cap de llista de Més Compromís per València; Ignacio Gil Lázaro, cap de llista de Vox per València; Héctor Illueca, cap de llista d'Unides Podem per València; Sandra Julià, cap de llista de Ciutadans per Castelló; César Sánchez, cap de llista del PP per Alacant, i Pedro Duque, cap de llista del PSOE per Alacant.

El programa es podrà seguir en directe per televisió, ràdio i també per la web a partir de les 21.30 hores i servirà per a posar damunt la taula l'agenda valenciana a Madrid i les relacions del País Valencià amb el govern espanyol. El debat estarà cronometrat per sis àrbitres de taula de la Federació Valenciana de Bàsquet. 

Durant la campanya, À Punt també entrevistarà els candidats valencians dels sis partits amb representació parlamentària. Les entrevistes es podran seguir per la ràdio, la televisió i la web.

Totes les emissions de la televisió i de la ràdio d'À Punt Mèdia es poden seguir en directe i a la carta en la web apuntmedia.es, i en les aplicacions mòbils i de Smart TV.

AGERMANA'T

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next