Xavi Castillo i Pepa Cases prenen el relleu d'Eugeni Alemany com a presentadors de 'Trau la llengua'

À Punt ultima la segona temporada del programa que aprofundeix en el coneixement del valencià i les diferents variants de la llengua
17 abril 2019 19:17h

VALÈNCIA. L'humorista Xavi Castillo i l'actriu Pepa Cases presentaran la nova temporada del programa Trau la llengua, que s'emet en À Punt. Eugeni Alemany dona el relleu a Castillo i a Cases com a presentadors del programa d'entreteniment que recorre el territori buscant paraules, expressions i formes curioses d'anomenar les coses en valencià.

Segons ha explicat la cadena pública en un comunicat, la nova temporada de Trau la llengua s'estrenarà en la televisió d'À Punt "en breu" i el programa mantindrà les seccions més emblemàtiques, alhora que se n'estrenaran de noves. "És un format pensat per a tots els públics, que mescla la divulgació i l'entreteniment en la promoció de la cultura pròpia i, sobretot, en clau d'humor", expliquen des d'À Punt.

El programa no sols ha funcionat bé en pantalla sinó que ha tingut una molt bona acollida en les xarxes socials, on el fins ara presentador de l'espai, Eugeni Alemany, és una de les persones més influents en la xarxa valenciana.


next