Vora 150 municipis valencians rebran 8,3 milions d'euros per a fomentar l'ocupació rural

El 2018, el Programa de Foment d'Ocupació Agrària va suposar la contractació de 4.060 treballadors
29 març 2019 16:57h
El 2018, el País Valencià va rebre un total de 7,9 milions d'euros amb els quals es van executar 296 actuacions.

VALÈNCIA. 156 municipis valencians rebran el 2019 8,3 milions d'euros per a fomentar l'ocupació agrària en zones deprimides. Així ho ha explicat en un comunicat la delegació del govern espanyol al País Valencià, després que el delegat, Juan Carlos Fulgencio, presidira aquest divendres la reunió de la Comissió de seguiment del Programa de Foment d'Ocupació Agrària.

En la trobada també han participat el subdelegat del govern espanyol a València, José Roberto González, així com representants del Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE, per les seues sigles en castellà), de la Direcció de l'Àrea de Treball i Immigració, de la Conselleria d'Economia, de la Confederació Empresarial Valenciana, de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies i dels sindicats CCOO i UGT.

Aquestes subvencions estan regulades pel Reial Decret 939/97, de 20 de juny, i van destinades al desenvolupament del medi rural, la conservació i desenvolupament del patrimoni forestal i el medi ambient, o a la creació i millora d'infraestructures per a una millora de la qualitat de vida en l'entorn en què es realitzen.

El 2018, el País Valencià va rebre un total de 7,9 milions d'euros amb les quals es van executar 296 actuacions que van suposar la contractació de 4.060 treballadors.

Fins al moment, les obres que s'han realitzat estan vinculades al manteniment de la xarxa viària –neteja i desbrossament de camins rurals, i ampliació i adequació dels camins– i treballs mediambientals –condicionament de la xarxa hidrogràfica; manteniment de rutes senderes i zones d'oci a l'aire lliure, i conservació i manteniment de zones forestals–.

next