Diari La Veu del País Valencià
Mals gestors té Renfe (o Adif)…

El 31 d’octubre he hagut d’anar en tren a València.

Primer, he mirat l’horari en la web de rodalia i després he anat a agafar un tren adequat per a la cita que tenia. Però quan he arribat a l’estació, sorpresa, resulta que hi havia vaga i el meu tren estava cancel·lat. Aleshores he hagut d’agafar el següent, com molta altra gent, amb el consegüent retard i massificació.

En l’estació sí que hi havia un cartellet amb els trens dels serveis mínims però en la web no posava absolutament res de la vaga ni dels trens cancel·lats. Així doncs, he fet una reclamació per escrit.

A la vesprada he tornat en el de les 16.23h, que sols tenia les unitats normals (3 vagons), mentre que els viatgers n’érem els d’aquest tren i els dels trens anteriors cancel·lats, de forma que quasi no cabíem i el tren ha eixit atibacat, com una llauna de sardines. De fet, hi ha hagut persones sense poder asseure’s més de mitja hora…

I ara ja, en lloc de fer una altra reclamació a l’estació, he decidit fer aquesta altra públicament. Perquè no hi ha dret que ens tracten així!

Respecte a la vaga, cap problema, els treballadors tenen tot el dret a fer-la per a defensar allò que és seu.

Però respecte als gestors, molt malament. Primer, perquè haurien d’haver informat amplament que anaven a llevar trens i sols deixarien els dels serveis mínims. Imperdonable que no ho hagen posat en la web, que mirem molta gent. I, segon, molt malament també perquè, sabent que la majoria de viatgers que no podrien agafar els trens cancel·lats agafarien els següents que circulen, no els han doblat per tal d’evitar el col·lapse que hi ha hagut almenys en les hores punta.

(Recorde ara que una altra vegada, sense cap vaga, llevaren també un tren sense avisar els viatgers. I no era la primera volta que feien això…)

Com de poc ens cuiden, ells i els seus caps, als clients de rodalies, que som segurament els que més beneficis produïm a l’empresa, no sé ja si és Renfe o Adif, perquè tot ho emboliquen de mala manera (per a afavorir la corrupció que tot ho contamina?).

Més valdria que deixaren ja de malbaratar milers de milions en l’AVE, perquè no ens serveix de res al 99% dels viatgers i que invertiren més en els trens normals, en lloc de retallar-los en línies com la d’Alcoi, Albacete o Teruel. I que completaren d’una vegada la línia de la costa entre Gandia i Dénia, que això sí que ens serviria a milions de persones!

Comparteix

Icona de pantalla completa