València prepara un 'Nadal infinit' amb rutes, sorteigs i actuacions musicals

L'Ajuntament tracta de desestacionalitzar el turisme amb activitats nadalenques durant els mesos de desembre i gener
10 desembre 2019 13:37h
La campanya compta amb l'etiqueta oficial #ValènciaNavidadInfinita per a difondre les activitats en les quals participaran tant organismes públics com privats. / EP

VALÈNCIA. L'essència nadalenca s'ha contagiat als carrers de València. Dues setmanes enrere, la ciutat començava ja les seues activitats d'aquestes festes hivernals. L'enllumenat i l'arbre de la plaça de l'Ajuntament estrenaven el Nadal i vestien de gala els carrers de València per a rebre les centenars d'activitats que prepara el consistori per a aquestes dates: els tradicionals pessebres i decoracions; els mercadets nadalencs; sorteigs, o rutes per les tendes. Tots ells configuren la 'València, Nadal infinit', que porta per lema la campanya de Nadal de l'Ajuntament i de Visit València. 

El regidor de Turisme i Internacionalització, Emiliano García, junt amb el director de Visit València, Antonio Bernabé, ha explicat que el lema 'Nadal infinit' remet a la multitud de plans que s'han preparat per a aquestes festes. En concret, són dues les opcions que ofereix València: plans culturals i plans de compres.

La campanya compta amb l'etiqueta oficial #ValènciaNavidadInfinita per a difondre les activitats en les quals participaran organismes públics com privats. Aquesta iniciativa també forma part de la voluntat del consistori de desestacionalitzar el turisme –centrat a l'estiu–a altres mesos de l'any, i, en concret, al desembre i gener. Així, alhora, es tracta d'incentivar la creació d'ocupació amb l'arribada de turistes. 

En aquesta campanya, Visit València també ofereixen sorteigs que aniran publicant mitjançant els comptes de diferents influencers. A través de les xarxes socials, els usuaris podran fer-se amb dues entrades per a l'estrena de l'òpera Elektra al Palau de les Arts o amb una targeta regal valorada en 250 euros. 

Així mateix, des de l'Ajuntament de València s'implantarà un programa on els veïns poden ser turistes per un dia en Nadal. En aquesta activitat, s'oferiran un total de 25 rutes per a tota mena de públics, fins i tot per a persones amb mobilitat reduïda i amb intèrpret en llengua de signes i voluntaris de l'ONCE. Cada dia tindrà lloc una ruta: la València Romana, el 21 de desembre; la València Medieval, el 23 de desembre;  la València Marítima, el 24 de desembre; la València Modernista, el 26 de desembre, i la València de Cinema, el 27 de desembre i el 3 de gener.

A més, els dies 19 i 20 de desembre una Coral actuarà pel centre de València –possiblement, a l'Estació del Nord– amb la col·laboració de la Federació de Folklore, a partir de les 20.00 hores. Una altra de les activitats culturals consistirà en una demostració de balls folklòrics i tradicionals en l'entrada de la Ciutat de les Arts i les Ciències els dies 3 i 4 de gener.

El regidor de Turisme també ha recordat que tant turistes com veïns poden acudir a visitar els pessebres que s'exposen a la ciutat; els arbres de Nadal i l'enllumenat; Expojove; la cavalcada de Reis, o el patinatge en la pista de gel de la plaça de l'Ajuntament.

AGERMANA'T

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next