Un dels ferits en la 'mascletà' de la Falla Isabel La Catòlica continua hospitalitzat

Un petard va esclatar entre el públic i va ferir de diversa consideració set persones
17 març 2019 14:01h
Imatge d'arxiu d'una 'mascletà'. / DANIEL GARCÍA-SALA

VALÈNCIA. Un dels cinc ferits per l'error pirotècnic en la mascletà de la falla Isabel la Catòlica de València continua ingressat aquest diumenge a l'Hospital La Fe, estable dins de la gravetat.

Es tracta d'un dels adults que, junt amb quatre més i un menor d'edat, van resultar afectats per l'error pirotècnic en la mascletà d'aquesta cèntrica falla valenciana de l'Eixample.

Tots van rebre assistència a l'Hospital La Fe durant la passada jornada. Al llarg de la vesprada, tres adults i el menor van ser donats d'alta, mentre que l'adult va seguir ingressat estable dins de la gravetat i continua aquest diumenge en el centre.

L'accident va ocórrer la vesprada de dissabte quan un petard disparat durant la mascletà de la falla Isabel la Catòlica-Ciril Amorós-Hernán Cortés, en comptes de caure a terra, va eixir disparat cap a una façana i va acabar per explotar entre el públic.

La Policia Nacional, que s'ha fet càrrec del cas, ha pres declaració al president de la falla, al pirotècnic encarregat de la mascletà i a diversos testimonis.

next