Un cotxe s'estavella enmig del tramvia a València

El vehicle ha envaït les línies a l'altura de la parada de la Universitat Politècnica 
22 maig 2019 11:29h
Fins a la zona s'han desplaçat els bombers, la Policia Local i serveis mèdics. / DIARI LA VEU

VALÈNCIA. Un vehicle s'ha estavellat enmig de la línia del tramvia a València. L'accident, que s'ha produït al voltant de les 11.30 hores d'aquest dimecres, 22 de maig, ha tingut lloc a l'altura de la parada ubicada davant del campus de la Universitat Politècnica de València.

El cotxe ha acabat envaint el tramvia, fet que ha provocat la interrupció de la circulació dels combois de les línies 4 i 6 de Metrovalencia entre les parades de Pont de Fusta i La Cadena durant mitja hora, segons han explicat diversos testimonis de l'accident a aquest diari. La circulació d'ambdues línies s'ha restablit cap al migdia.

Fins a la zona del sinistre s'han desplaçat dues unitats de bombers, un SAMU i la Policia Local de València. Pel que sembla, el vehicle se n'ha eixit de la rotonda de l'Avinguda de Catalunya on es troba el mirador i, de manera accidental, ha entrat per la plataforma per on circula el tramvia.

El cotxe s'ha colpejat contra un pal de la catenària i la part davantera del vehicle ha quedat molt perjudicada, si bé no s'han produït danys personals. 

next