El tèxtil valencià es consolida als Estats Units i vesteix hotels de Califòrnia 

Resuinsa desembarca a la Costa Oest i obri una nova oficina a Texas
27 maig 2019 13:00h
Resuinsa està present a Nova York, Maryland, Virgínia, Carolina del Nord i del Sud, Florida, Missouri, Illinois i Califòrnia. / Resuinsa

VALÈNCIA. La companyia internacional valenciana especialitzada en tèxtils per al sector hostaler, Resuinsa, es llança a la conquesta de la Costa Oest dels Estats Units, ampliant així el radi d'acció per a cobrir la zona de Califòrnia, on ha començat a treballar amb nous clients com l'Hotel Sant Luis Obispo. Per a això, ha obert una nova oficina a Austin (Texas) amb la finalitat de brindar un servei pròxim i de qualitat.

El director general de l'empresa, Félix Martí, ha detallat que Resuinsa "està present a Nova York, Maryland, Virgínia, Carolina del Nord i del Sud, Florida, Missouri i Illinois, i ara està incorporant nous clients a Califòrnia. Per això, la previsió és incrementar les vendes en eixe país al voltant del 25% en els pròxims tres anys". En aquest sentit, ha explicat "la complexitat" que suposa treballar als Estats Units, ja que cada estat es regeix per les seues pròpies lleis fiscals. "No obstant això, el ritme d'expansió pel país està sent constant i hem començat a establir-nos a Califòrnia".

Segons Martí, l'estratègia de la companyia internacional ha passat per "consolidar-se en aquest mercat, obrint-nos a nous territoris i clients que sabem que gaudeixen amb la qualitat, el bon gust, el disseny i la professionalització. Per això, oferim productes personalitzats d'acord amb les seues necessitats".

En aquest sentit, ha indicat que a la Costa Est, sobretot a Boston, "els productes europeus tenen molt bon acolliment, igual que a Califòrnia, on es troben les grans empreses d'Europa i amb les quals competirem". A més, ha afegit que una de les principals tendències del sector als Estats Units són els tèxtils intel·ligents, "amb els quals Resuinsa fa anys que està treballant".

next