Les telefonades al mòbil de Bonig reforcen l'estratègia del PPCV contra el valencià a les aules i a l'administració

La duració mitjana de les converses telefòniques és de 13 minuts
25 març 2019 12:01h
La iniciativa va comptar amb la participació del president estatal del PP, Pablo Casado. / EUROPA PRESS

VALÈNCIA. La candidata del PPCV a la Presidència de la Generalitat, Isabel Bonig, ha rebut en quatre setmanes 1.337 telefonades de ciutadans en el marc de la iniciativa 'Et done el meu telèfon'. La duració mitjana de les converses supera els 13 minuts i els temes més recurrents han sigut l'ús del valencià a les aules i a l'administració, les ajudes a la dependència i els imposts, especialment el de successions.

L'objectiu de la iniciativa era augmentar la comunicació entre la societat i la candidata del PPCV i així complementar i millorar el programa electoral per a les eleccions autonòmiques que ja ultimen els populars, ha assenyalat el partit en un comunicat. 

"Buscàvem obrir-nos a tota la societat i ha sigut una experiència molt gratificant que amplia els nostres punts de vista. Ens han cridat amb tot tipus d'assumptes i he de reconéixer que moltes vegades no són els mateixos de què parlem contínuament els polítics. Agraïsc totes les telefonades rebudes", ha assenyalat Isabel Bonig.

La iniciativa va comptar amb la participació del president estatal del PP, Pablo Casado, qui va felicitar Bonig per aquesta "innovadora" i "útil" acció que ha contribuït a "acostar el partit als ciutadans".

En la web de campanya d'Isabel Bonig, www.bonig19.com, estrenada aquest passat dimecres, hi ha disponible una selecció d'aquestes telefonades, a més d'un vídeo que resumeix la iniciativa. Seguint els procediments establits per la Llei de Protecció de Dades, totes les persones que van conversar amb Isabel Bonig van donar el seu consentiment exprés per a l'enregistrament i possible difusió de la seua telefonada.

next