Rivera s'ofereix com el candidat que supera els blocs d'esquerra i dreta

El candidat de Ciudadanos a la Moncloa destaca que "governaran per a tots, menys per a aquells que volen liquidar Espanya"
26 abril 2019 23:30h
Rivera aposta pel "sentit comú" enfront del bipartidisme. / CIUDADANOS

VALÈNCIA. El candidat de Ciudadanos al govern espanyol, Albert Rivera, ha tancat la campanya electoral per a les eleccions del 28-A des de València, on s'ha oferit com a l'aspirant a la Moncloa que "uneix els espanyols", enfront "d'un [Pedro] Sánchez que ha intentat fracturar un país i ha polaritzat la societat espanyola". "Espanya es mereix mirar al futur, les batalletes de rojos i blaus, d'esquerres i dretes ja cansen", ha subratllat Rivera, qui ha dit que aposta pel "sentit comú".

Rivera, qui ha tingut problemes amb el micròfon al començament del seu míting, ha fet ús d'una expressió de l'expresident dels Estats Units Barack Obama: "Qui divideix una nació, no pot governar-la", per a criticar així l'actual president del govern estatal i candidat del PSOE a revalidar la presidència. "Vull ser el president de tots els espanyols que necessiten un govern que els unisca i no que els dividisca", ha subratllat Rivera, qui ha dit que és "necessari tirar el president Sánchez".

"El 28-A o agafem el tren de les oportunitats o el país quedarà enfangat i paralitzat", ha dit Rivera, per a continuació assenyalar que "aquest país es posa en marxa si guanya Ciudadanos". "Vull un país divers. Estic fart que ens dividisquen entre blaus i rojos, entre homes i dones, o si eres valencià o català o madrileny", ha ressaltat el candidat de la formació taronja a Moncloa.

Rivera: "Espanya no pot estar empantanada de hooligans"

Així mateix, Rivera ha expressat que han fet una campanya de la unió i ha presentat Ciudadanos com el partit dels valents, de la gent i de la llibertat, "no se m'ocorre una paraula més bonica, m'emociona la llibertat", ha dit al respecte. 

"L'Estat no està present a Catalunya, vull els símbols de l'Estat a Catalunya, que no siga un país en mans del separatisme", ha apuntat també Rivera, per a després assenyalar que "governaran per a tots, menys per a aquells que volen liquidar Espanya, no ens faran xantatge mai més". "Ha arribat el moment d'independitzar-nos de Torra i del PNV, Espanya no pot estar empantanada de hooligans", ha dit Rivera.

"La meua màxima satisfacció serà deixar Espanya millor que la vaig trobar, em dona igual el càrrec", ha destacat Rivera, qui també ha dit que es troba orgullós tant de ser català com espanyol. "No trobe diferències suficients que justifiquen cap privilegi", ha ressaltat el candidat de Ciudadanos, per a concloure el míting amb la confiança alta: "Farem història".

Arrimadas: "Ciudadanos, partit de la llibertat"

Per la seua banda, la candidata de Cs al Congrés dels Diputats per Barcelona, Inés Arrimadas, ha ressaltat la carrera per la ciutat de València que han fet aquest divendres com a "metàfora d'allò que ens queda per recórrer fins al pròxim diumenge". "Els moments en què vos heu rebel·lat contra la imposició, vos heu acostat al partit que millor defensa la llibertat, que és Ciudadanos", ha dit Arrimadas, qui també ha qualificat la formació taronja com un "partit valent i dels que s'esforcen".

"Cada vegada que els separatistes han atacat Espanya, vosaltres heu estat amb el partit que ha estat a Catalunya i que s'ha partit la cara per defensar els espanyols davant del colp d'Estat", ha expressat Arrimadas, qui ha "garantit que donaran una sorpresa a Sánchez" el pròxim diumenge, "que farà que se li esborre el somriure". A més, la candidata per Barcelona ha expressat que desitja que arribe al govern espanyol un president que "no s'avergonyisca de ser espanyol i d'abraçar una bandera d'Espanya". Arrimadas ha animat així a votar Ciudadanos perquè "tinguem el govern que es mereix aquest país".

next